Det finns alltid ett "tänk om"

Oavsett vad det handlar om i livet, vad man är påväg att ta för beslut, så kommer det alltid att finnas ett "tänk om".

Det kommer man nog aldrig ifrån. För att man kan alltid argumentera mot ett beslut som man tagit eller som man kommer till att ta, ska jag eller ska jag inte? Tänk om det blir mitt bästa beslut någonsin eller tänk om det blir total katastrof..

Men som en vis person en gång sa: "den som slås ner av en motståndare kan resa sig, men den som slås ner genom att anpassa sig stannar nere för gott".
Jag har alltid gjort så mycket jag bara kunnat för att stå upp för mig själv, för att verkligen försöka göra rätt beslut för mig.
För att ta ett exempel, jag går i skolan i Göteborg, detta var ett stort steg för mig, många tvivlade på att jag skulle orka pendlingen, om jag verkligen visste att det var apotekstekniker jag ville bli.. Men jag kände att detta var rätt beslut för mig, att det är detta jag ska göra, jag har pluggat sen i Januari-13 och är klar i Maj-14, visst jag ska inte sticka under stolen med att pendlingen börjar komma ikapp mig, jag börjar tröttna på just de 4h pendling jag lägger minst 3 dagar i veckan.. Det innebär att på tre dagar så har jag lagt ett halvt dygn på att pendla.. inte konstigt att man tröttnar.

Men oberoende av det så vet jag att det är detta jag ska hålla på med! Detta är ett yrke som passar mig perfekt, jag får kontakt med människor på ett helt nytt plan, mina kunder öppnar sig för mig och litar på mig. Jag har jobbat på Apotek i snart två år, och jag älskar det!


Basera dina beslut på vad din magkänsla säger dig, gör det som känns rätt för dig, oavsett vad andra tycker och tänker om det.!